Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Naujienlaiškis

Prenumeruokite OXFORD naujienlaiškį ir pirmam apsipirkimui gaukite - 10 % NUOLAIDĄ!
OXFORD – apie amatą, istorijas ir meistrystę

OXFORD – apie amatą, istorijas ir meistrystę

OXFORD – apie amatą, istorijas ir meistrystę

OXFORD duris atvėrė dar 2018 metais. Parduotuvę įkurė teatro ir kino aktorius, vienintelio Lietuvoje profesionalaus improvizacijų teatro „Kitas kampas“ vadovas, talentingas improvizatorius ir sėkmingas verslininkas Audrius Bružas. Kaip pasakoja pats įkūrėjas, OXFORD parduotuvės idėja gimė iš egoistiško noro turėti sau ir kitiems kokybiškų, stilingų, klasikinių ir laisvalaikio batų parduotuvę, kurioje visada rastum „nuo kurpaliaus nenušokusius“, skoningus batų modelius. OXFORD – pirmoji A. Bružo batų parduotuvė.

Kiekviena klasika tapusi sritis turi aiškiai išsigrynintas bei laiko patikrintas stiliaus formas, kanonus ir kokybės standartus. Lygiai taip pat ir avalynė – bėgant šimtmečiams turi išgrynintus batų modelius, jų pavadinimus, stilių bei kokybės standartus, kuriuos geriausiai išmano ir jų laikosi specializuotos avalynės gamintojai – batsiuviai. OXFORD – tai klasikinių, batsiuvystės meistrų rankų darbo avalynės parduotuvė vyrams, kurioje ir rasite tik aukščiausios kokybės, kruopščiai atrinktą, šimtametes batsiuvystės tradicijas turinčių gamintojų avalynę su istorija geriausiu kainos ir kokybės santykiu. 

OXFORD savo asortimente siūlo tik specializuotus ilgametes batsiuvystės tradicijas turinčių avalynės gamintojų prekių ženklus. OXFORD – vieninteliai Lietuvoje atstovauja SOLOVAIR, RED WING, BERWICK, DUCANERO, CORVARI, FRACAP prekių ženklus iš Italijos, Didžiosios Britanijos, Ispanijos, JAV.

OXFORD parduotuvėje esanti avalynė siuvama, naudojant aukščiausios kokybės medžiagas, natūralią odą, odinį, guminį, arba kombinuotą padą. Dauguma parduotuvėje esančių rankų darbo avalynės modelių siuvami naudojant dvi pagrindines batsiuvystėje takomas pado prisiūvimo technologijas – „Goodyear Welted“ ir „Blake“. 

Klasikinės bei stilingos avalynės modelių įvairovė patenkins išrankiausio kliento poreikius. Nuo oficialių oksfordų iki klasiškų derbių, nuo elegantiškų loaferių iki aulinių brougsų. OXFORD parduotuvėje galite rasti avalynę kiekvienai progai – nuo smart casual iki white-tie, nuo kasdienai dėvėti skirtų patogių klasikinių ar laisvalaikio sportinių batelių iki aukščiausios kokybės formalioms progoms skirtos klasikinės avalynės modelių

Mūsų parduotuvės klientai – kokybę vertinantys teisininkai, verslininkai, rafinuoti, aprangos kodą puikiai išmanantys džentelmenai, aktoriai, muzikantai, gydytojai, stilingi jaunuoliai, jaunavedžiai ir kiti, tradicijas puoselėjantys ir jas gerbiantys, žmonės. Juk geri, kokybiški batai – tai žmogaus vizitinė kortelė, saviraiškos priemonė, parašas.

Formuojant naujas kolekcijas, OXFORD parduotuvės kolektyvas vyksta gyvai susipažinti su batsiuviais, lankosi jų gamyklose, matuojasi ir kruopščiai renkasi kiekvieną batų modelį, kurį pristatys parduotuvės klientams. Kiekvienas OXFORD esantis vyriškų batų modelis yra pasimatuotas pačio parduotuvės įkūrėjo A. Bružo.

Parduotuvėje dirba tik patyrę profesionalai, puikiai išmanantys kiekvieno parduodamo prekių ženklo istoriją, patys avintys siūlomus batus ir galintys nuodugniai papasakoti kiekvieno modelio gamybos technologijas, medžiagiškumą, odos tipus ir jų skirtumus, dėvėjimo subtilybes, tinkamą priežiūrą, pakonsultuoti, kaip tinkamai priderinti batus prie kostiumo ar kasdienės aprangos, bei padėti išsirinkti tinkamą aksesuarą ir sujungti įvaizdį į vientisą visumą.